Акции и скидки Подарочные сертификаты
Заказать звонок
Отзывы пациентов
06 Nov 2023
Светлана

Все супер. Отношение,профессионализм,чистота и стерильность . Спасибо

03 Nov 2023
Ольга

Дякую , як мати .Дитині 5 років, я нервувала.Сама моя квіточка була здивована, що так швидко і не так лячно.Дуже гарні лікарі,затишно, комфортно.Ще раз дякую усьому персоналу.

01 Nov 2023
Тетяна

Ставила пломбу. Процедура пройшла швидко та безболісно. Ціни дуже приємні. Адміністрація та лікарі привітні. Немає навʼязування зайвих процедур. Дякую!

20 Oct 2023
Александр

Это лучшая стоматологическая клиника в которой я был когда либо. Это сервис, который трудно найти в Европе, всё очень профессионально и качественно. Работа врача, как отдельный вид искусства, невозможно определить визуально, есть пломба на зубе или это родной, здоровый зуб. Те деньги которые я заплатил в этой клинике, на 100% оправдывают результат! Работа всего персонала на высочайшем уровне.

19 Oct 2023
Вікторія

Вперше відвідала цю клініку. Задоволена лікуванням хоча дуже нервувала. Лікар Доля Юлія Миколаївна просто чарівниця. Раджу всім, хто ще не вибрав для себе стоматологію, приходити саме сюди. Приємний і кваліфікований персонал, доступні ціни. Тепер буду лікуватися тільки у вас.

16 Oct 2023
Анастасия

Прекрасные врачи, особенно детские. Моя дочь с радостью ходит в стоматологию.

14 Oct 2023
Аріна

Дитина ходить із задоволенням у клініку! Дуже дякуємо за сервіс та за справжніх професіоналів!

13 Oct 2023
Вікторія

Я дуже задоволена останнім візитом до стоматологічної клініки Smile. Від початку до кінця мій досвід був дуже приємним. Співробітники клініки були надзвичайно професійними та доброзичливими. Вони привітно зустріли мене при вході і надали всю необхідну інформацію щодо процедури, що мені потрібно було пройти. Стоматолог, який обслуговував мене, був дуже досвідченим і завжди роз'яснював кожний крок процедури. Клініка була чистою і добре обладнаною, що створювало відчуття безпеки. Також, важливо відзначити, що процедура пройшла безболісно, і я не відчувала жодного дискомфорту під час та після неї. Кожен раз коли змінювалась дія мене запитували: "чи все добре?" Просто хочу сказати Величезне дякую і що я точно буду приходити ще!

13 Oct 2023
Ольга

Специалисты высшего класса, все рассказали от А до Я. Теплый пием, не страшно не больно, после процедур все отлично. Стоматолог, хирург, ортопед, все врачи максимально внимательные, профессионалы своего дела. Цены приемлемые даже не смотря на большой объем работы который лично проводит каждый врач. Рассказади о каждом зубе по порядку объяснили все подробно Анестезиолог отличный, пока что не увидела ни одного минуса, после каждого приема есть обратная связь, спросят в порядке ли все, “как вы чувствуете себя после приема” Самая хорошая клиника которую я посещала.

09 Oct 2023
Людмила

Сьогодні мали приємні враження від відвідування цієї клініки. Все на вищому рівні! Дитина з великим задоволенням полікувала всі зубки, що для мене, як для мами є вкрай важливе - бо це було дійсно професійне ставлення до своєї роботи. Дякуємо всіму колективу за турботливе ставлення, а особливо лікарю Лебедевой Марині Сергіївні! Обов'язково прийдемо ще!

14 Sep 2023
Олександр

Стоматологічна клініка “Смайл” стала запорукою моєї здорової посмішки. Тут класно все від привітливих дівчат адміністраторів до висококваліфікованих лікарів, відчувається турбота і доброзичливість. Я безмежно вдячен моїй рятівниці Лебедевой Марині Сергіївні, яка покладає неймовірні зусилля, щоб перелікувати мої зуби після іншої клініки. Завжди уважна, турботлива, порадить, проконсультує і найголовніше зробить все можливе, щоб врятувати зуб. Щасливий, що знайшов саме цю клініку та свого лікаря.

12 Sep 2023
Олена

Спасибо стоматологии "Смайл" за качественное обслуживание, доброжелательность и высокий профессионализм. Рекомендую. Было сложное удаление под седацией, все прошло очень хорошо. Спасибо врачам клиники

05 Aug 2023
Наталія

Добрий день,хочу сказати велике дякую стоматологічній студії SMILE ! Чудовий персонал, який любить свою справу і пацієнтів.Особлива вдячність Стрипє Василю Павловичу та його асистентам за професіоналізм, увагу та привітність.Це прекрасні спеціалісти.Рекомендую всім.

05 Aug 2023
Денис

Відмінна клініка Смайл по вулиці Одександрівська. Лікарі професіонали свого діла. Сучасне обладнання, відмінний підхід та результат роботи лікарів. Обов’язково ще повернусь сюди. Також хотілось би відмітити адміністратора Анжелу, дуже привітлива дівчина , задає гарний та позитивний настрій перед лікуванням. Дякую Вам. Слава Україні

03 Aug 2023
Олена

Вітаю! Дуже дякую за професійну роботу. Було лячно, але відтепер абсолютно ні) Дуже приємно отримати естетичний результат та здорові оновлені зуби) Клас! Буду рекомендувати обов’язково.

Являетесь пациентом стоматологии SMILE?
Оставьте свой отзыв прямо сейчас
Написать отзыв
Остались вопросы?
Заполните форму и мы сами Вам перезвоним!