Акції та знижки Подарункові сертифікати
Замовити дзвінок

SPA для зубів

13 Jul 2022

Нині намітилася обнадійлива тенденція: зростає попит на профілактичну медицину, чи, інакше кажучи, медицину здоров'я. Збереження здоров'я пацієнта – справжнє призначення лікаря.

Мета профілактичної роботи - зберегти здоров'я на довгі роки і зробити так, щоб не виникала потреба лікувати захворювання. Одним із найважливіших етапів профілактики є професійна гігієна порожнини рота.

ПЕРЕВАГИ:

  • Після професійної гігієни всі поверхневі забруднення від кави, чаю, сигарет, що змінюють колір зубів, йдуть, і до зубів повертаються їхній природний колір і блиск.
  • Пацієнт отримуєте вичерпну інформацію про стан здоров'я ротової порожнини. Лікар за необхідності коригує та підбирає вам засоби індивідуальної гігієни.
  • Значно збільшується термін служби пломб і коронок, які лікар під час процедури відполірує та відкоригує.
  • Захворювання виявляються на ранній стадії, коли їх лікування набагато простіше та швидше.
  • Професійна гігієна значно покращує стан мікрофлори ротової порожнини. Допомагає запобігти захворюванню ясен. Заощадить час та гроші на лікування хронічних захворювань ротової порожнини.
  • Збереже загальне здоров'я організму. Серце, нирки, суглоби - це ті органи, які першими страждають від наявності хронічного джерела інфекції в ротовій порожнині.

НЕОБХІДНІСТЬ В ГІГІЄНІ:

  • Ви помітили кровоточивість ясен. Неприємний запах із порожнини рота.
  • Важко досягти почуття чистоти, зуби здаються не гладкими.
  • Зуби змінили колір (наліт від кави, сигарет тощо).
  • Перед початком будь-яких лікувальних заходів у ротовій порожнині, лікування карієсу, протезування, ортодонтичне лікування, хірургічні втручання, відбілювання зубів. Є одним із початкових етапів комплексного лікування пародонтиту.
  • При носінні незнімних ортодонтичних апаратів є важливим підтримуючим етапом лікування прикусу, який знижує ризик розвитку ускладнень.
  • У період ремісії пародонтиту є підтримуючим лікуванням.
  • Пацієнтам, які мають дентальні імплантати та протезні конструкції.
  • Якщо ви хочете зберегти здоров'я своїх зубів і ясен.

ОСНОВНІ ЕТАПИ:

  1. Огляд. Фотореєстрація. У разі потреби проводиться візуалізація проблем, якщо такі є, на екрані монітора.
  2. Проводиться аплікаційна анестезія для мінімізації неприємних відчуттів, після якої чищення більше схоже не на лікувальний захід, а спа-процедуру для зубів.
  3. Ультразвуковим скалером і при необхідності ручними інструментами видаляються м'який і щільний, над- і підясенний наліт і каміння у всіх важкодоступних місцях, очищується пришийкова область. Таким чином, процедура запобігає виникненню карієсу, так і захворювання пародонту.
  4. Зуби очищаються з використанням системи Airflow - єдина технологія, яка дозволяє видалити бактеріальний наліт з найбільш важкодоступних областей ефективним і найбільш щадним для зубів способом. Під тиском подається суміш із повітря, води та спеціального дрібнодисперсного наповнювача, який на себе збирає весь наліт із поверхні зубів. Забезпечує 100% доступ навколо ортодонтичних брекетів без необхідності зняття дуг, дужок та гумок.
  5. Далі всі поверхні поліруються спеціальними полірувальними пастами, міжзубні проміжки поліруються флосами та спеціальними смужками. В результаті поверхня зуба стає ідеально гладкою, і, звичайно, залишки їжі налипають на неї значно менше.

Без процедури видалення зубних відкладень на поверхні зубів, переважно біля ясна і в зубоясенній борозні, накопичуються мікроорганізми, що з часом викликає запалення ясен, неприємний запах з ротової порожнини, кровоточивість ясен, утворюються патологічні кишені між поверхнею кореня зуба і яснами, відбувається оголення коренів. виникає рухливість зубів і ризик їх втрати. Тому систематичне професійне чищення та полірування зубів та реставрацій є основним заходом профілактики карієсу та захворювань пародонту.

Всі матеріали
Залишились питання?
Заповніть форму і ми самі Вам передзвонимо!