Акції та знижки Подарункові сертифікати
Замовити дзвінок
Відгуки пацієнтів
20 Feb 2024
Карина

Дуже все сподобалось) привітні лікарі, все на вищому рівні) якщо б в дитинстві ходила б в таку клініку, то нічого не було б страшно і як треба ходила би на огляд раз в пів року. А зараз ходишь в кайф та задоволення )

20 Feb 2024
Юлія

Хочемо висловити подяку нашому не змінному лікарю Стрипі Василю Павловичу,за його професіоналізм!Вміння налагоджувати контакт з дітками,що в нашому випадку ще декілька років тому,стало надважливим питанням.За його витримку і турботу ♥.Вже четвертий рік,вся наша родина під надійним наглядом!Дякуємо! Також хочемо подякувати всім працівникам студії Smile за вашу працю та підтримку ♥

20 Feb 2024
Лариса

Дуже вдячна лікарям за турботливий підхід ) Результат перевершив очікування) дуже задоволена і щаслива )

17 Feb 2024
Тетяна

Обожнюю Smile! Лікуюсь тут протягом багатьох років. Завдяки ним я назавжди поборола дуже сильний страх стоматологій і лікування зубів. Це неймовірне ставлення до пацієнта в усіх аспектах, до його самопочуття, відчуттів під час процедур тощо. Пролікувала багато зубів, деякі з них складні. Нещодавно видалила зуб "мудрості" під седацією - легко заснула, легко і швидко вийшла з цього стану. Все настільки комфортно влаштовано. Лікарю Саврану і команді велика подяка! А також моєму ендодонту Крашенінніковій Аліні Олександрівні, з якою ми стільки пройшли під час мого лікування) Раніше відвідувала клініку на Олександрівській, тепер - на Бородинському. Всюди все на висоті! Дуже всім вам вдячна) До речі, затягнула до вас маму і чоловіка - їм теж дуже подобається)

07 Feb 2024
Oксана

Сказати, що задоволена, то нічого не сказати. Все спрямовано на пацієнта, почуте. Питання вирішуються швидко. Дякую адміністраторам, які завжди ввічливі,асистентам та, звичайно, лікарю, Савран Антону Олексійовичу, професіоналу своєї справи!

06 Feb 2024
Вікторія

Доброго дня! Я безумно вдячна всім фахівцям клініці Смайл. Так как я дуже тяжкий випадок, до цього лікувалась тільки в державних клініках, дуже боялася йти і лікувати зуб, хоча мені вже треба було. І тут я знайшла Смайл і зрозуміла, що це мій порятунок. Як тільки я прийшла на консультацію, закохалася у ставлення до мене. Для мене було важливо що б не смерділо стоматологією та зубами. У смайлі такого немає, пахне свіжим ароматом. Усе зробили дуже обережно, і виглядає просто вау! Індивідуальний підхід до кожного. Я дуже рекомендую Смайл, ви ніколи не пошкодуєте ♥

01 Feb 2024
Катерина

Дуже задоволена візитом до клініки! Щиро дякую адміністрації за ввічливість, а лікареві Саврану Антонові Олексійовичу та його асистенту за чуйність і майстерність. Рекомендую стоматологію всім ❤

15 Dec 2023
Лариса

Високий рівень лукування . Найклієнторієнтований підхід . Ціни середні. А якість послуг- позаконкуренцією в місті. Дуже задоволена. Швидко вирішили складну ситуацію з зубом

15 Dec 2023
Ірина

Клініка Смайл завжди на висоті! Я відвідувала обидва відділення і залишилась задоволена. Кваліфікація лікарів, ввічливість адміністраторів, комфорт - все організовано, щоб задовольнити потреби клієнтів! Дуже вдячна вам і бажаю процвітання!

15 Dec 2023
Станіслава

Доброго дня!Безмежно вдячна фахівцям клініки! Раджу всім клініку! Людяність та майстерність лікарів на висоті! Все чудово: індивідуальний підхід, розуміння, турбота і висока професійність Лікарів! Просто вдача та щастя для мене було знайти Смайл ще в тому 2022 році , оскільки я взагалі "тяжкий випадок" як пацієнт я як дитина. Лікування під селацією - це единий варіант і тут я його знайшла! Дуже рада що лікуєте мене Лікувалася у 2023 в листопаді та грудні. Кожен раз задоволена залишалася і ще планую продовжити лікування! Юлія Миколаївна , Сергій Олександрович, Олеся Володимирімка, Наталя та всі-всі , хто зі мною працювали - Низкий уклін і вдячність !

14 Dec 2023
Марія

Дуже вдячна лікарю Юлії Миколаївні, за компетентність, якісне лікування, доброчесний підхід. В клініці супер чисто, приємно знаходитись, впевнена в стерильності інструментів та якості роботи

05 Dec 2023
Вадим

Все быстро и качественно! Абсолютно не больно. Перестал бояться стоматологов благодаря вашему профессионализму, Антон Сергеевич лучший! Спасибо вам

24 Nov 2023
Анастасія

Хочу написать отзыв, лечили дочке зубик первый раз. Все прошло отлично, ребенок остался только с положительными эмоциями и рады родители. Отличный подход к детям. Ребенку 3 года. Огромное спасибо вам за вашу работу.

24 Nov 2023
Валентина

Дуже хороша клініка, привітний персонал, висококваліфіковані лікарі які чудово виконують свою роботу, швидко і якісно прибрали проблеми і надали консультацію)

24 Nov 2023
Ярослав

Довго шукав, порівнював, вирішив довірити відгукам спробувати Smaile, для початку чистка ультразвуком та піскоструєм, дуже задоволений і результатом і лікарем, ( це не перший ультразвук тому є з чим порівнювати) після чистки стали більш явні мої клиновидні проблемки, і вже на наступному прийомі частина поборена, і я з радістю чекаю наступний візит. Стосовно цін : дороже звісно чим в державній, але якість того вартує! Рекомендую, звертайтесь не відкладайте

Ви вже є пацієнтом стоматології SMILE?
Залишіть свій відгук прямо зараз
Залишити відгук
Залишились питання?
Заповніть форму і ми самі Вам передзвонимо!