Акції та знижки Подарункові сертифікати
Замовити дзвінок
Відгуки пацієнтів
23 Nov 2023
Дата

Все сподобалось, на високому рівні! Дуже дякую, рекомендую!

17 Nov 2023
Анна

Были первый раз,с ребенком,была седация, ребенок спал во время большого масштаба роботы,вышла с клиники с улыбкой на лице,не боли,не страха,для ребенка это немаловажно. Это очень хорошо.Все аккуратно,чисто, очень приятные все. Врач анестезиолог Маринченко Наталья, очень внимательная, благодарна ей отдельно.Объяснили все предельно понятно,как мама переживала по своему,но я и представить не могла на сколько все легко и идеально пройдет. Одним словом работают специалисты,знают свою работу и ценят. Рекомендую всем, не бойтесь довериться. Теперь только здесь будем наблюдаться,но уже всей семьёй это 100%.

14 Nov 2023
Олена

Спасибо за роботу Наконец-то я нашла своего стоматолога. Очень акуратный и внимательный доктор. Спасибо вам большое!!! Теперь, только к вам!!!

08 Nov 2023
Елена

Долго выбирала клинику и очень боялась ошибиться. Очень рада, что остановила свой выбор на "Смайл" - стоматологии. Специалисты высокой квалификации полностью избавили меня от страха и стресса при посещении стоматолога, преследовавших меня всю жизнь.При каждом посещении этой клиники, складывается впечатление, что ждут и хотят помочь именно тебе. Компетентные и доброжелательные администраторы Евгения и Ирина никого не оставят без внимания и поддержки. Безмерно благодарна всем стоматологам , которые любят людей, своё дело и выполняют его с большим профессионализмом! Это Головко Сергей Андреевич, Савран Антон Алексеевич, Доля Юлия Николаевна, Лебедева Марина Сергеевна, Стрипа Василий Павлович, Омельян Юрий Олегович. Огромное спасибо всем ассистентам врачей, которые успокаивали и поддерживали.Девушки, вы просто феи! Располагающая и доброжелательная атмосфера клиники плюс высокий профессионализм всего персонала просто не оставят вам выбора. Если вы ещё в поиске, приходите в "Смайл". Не пожалеете.

06 Nov 2023
Светлана

Все супер. Отношение,профессионализм,чистота и стерильность . Спасибо

03 Nov 2023
Ольга

Дякую , як мати .Дитині 5 років, я нервувала.Сама моя квіточка була здивована, що так швидко і не так лячно.Дуже гарні лікарі,затишно, комфортно.Ще раз дякую усьому персоналу.

01 Nov 2023
Тетяна

Ставила пломбу. Процедура пройшла швидко та безболісно. Ціни дуже приємні. Адміністрація та лікарі привітні. Немає навʼязування зайвих процедур. Дякую!

20 Oct 2023
Александр

Это лучшая стоматологическая клиника в которой я был когда либо. Это сервис, который трудно найти в Европе, всё очень профессионально и качественно. Работа врача, как отдельный вид искусства, невозможно определить визуально, есть пломба на зубе или это родной, здоровый зуб. Те деньги которые я заплатил в этой клинике, на 100% оправдывают результат! Работа всего персонала на высочайшем уровне.

19 Oct 2023
Вікторія

Вперше відвідала цю клініку. Задоволена лікуванням хоча дуже нервувала. Лікар Доля Юлія Миколаївна просто чарівниця. Раджу всім, хто ще не вибрав для себе стоматологію, приходити саме сюди. Приємний і кваліфікований персонал, доступні ціни. Тепер буду лікуватися тільки у вас.

16 Oct 2023
Анастасия

Прекрасные врачи, особенно детские. Моя дочь с радостью ходит в стоматологию.

14 Oct 2023
Аріна

Дитина ходить із задоволенням у клініку! Дуже дякуємо за сервіс та за справжніх професіоналів!

13 Oct 2023
Вікторія

Я дуже задоволена останнім візитом до стоматологічної клініки Smile. Від початку до кінця мій досвід був дуже приємним. Співробітники клініки були надзвичайно професійними та доброзичливими. Вони привітно зустріли мене при вході і надали всю необхідну інформацію щодо процедури, що мені потрібно було пройти. Стоматолог, який обслуговував мене, був дуже досвідченим і завжди роз'яснював кожний крок процедури. Клініка була чистою і добре обладнаною, що створювало відчуття безпеки. Також, важливо відзначити, що процедура пройшла безболісно, і я не відчувала жодного дискомфорту під час та після неї. Кожен раз коли змінювалась дія мене запитували: "чи все добре?" Просто хочу сказати Величезне дякую і що я точно буду приходити ще!

13 Oct 2023
Ольга

Специалисты высшего класса, все рассказали от А до Я. Теплый пием, не страшно не больно, после процедур все отлично. Стоматолог, хирург, ортопед, все врачи максимально внимательные, профессионалы своего дела. Цены приемлемые даже не смотря на большой объем работы который лично проводит каждый врач. Рассказади о каждом зубе по порядку объяснили все подробно Анестезиолог отличный, пока что не увидела ни одного минуса, после каждого приема есть обратная связь, спросят в порядке ли все, “как вы чувствуете себя после приема” Самая хорошая клиника которую я посещала.

09 Oct 2023
Людмила

Сьогодні мали приємні враження від відвідування цієї клініки. Все на вищому рівні! Дитина з великим задоволенням полікувала всі зубки, що для мене, як для мами є вкрай важливе - бо це було дійсно професійне ставлення до своєї роботи. Дякуємо всіму колективу за турботливе ставлення, а особливо лікарю Лебедевой Марині Сергіївні! Обов'язково прийдемо ще!

14 Sep 2023
Олександр

Стоматологічна клініка “Смайл” стала запорукою моєї здорової посмішки. Тут класно все від привітливих дівчат адміністраторів до висококваліфікованих лікарів, відчувається турбота і доброзичливість. Я безмежно вдячен моїй рятівниці Лебедевой Марині Сергіївні, яка покладає неймовірні зусилля, щоб перелікувати мої зуби після іншої клініки. Завжди уважна, турботлива, порадить, проконсультує і найголовніше зробить все можливе, щоб врятувати зуб. Щасливий, що знайшов саме цю клініку та свого лікаря.

Ви вже є пацієнтом стоматології SMILE?
Залишіть свій відгук прямо зараз
Залишити відгук
Залишились питання?
Заповніть форму і ми самі Вам передзвонимо!