Акції та знижки Подарункові сертифікати
Замовити дзвінок
Відгуки пацієнтів
30 Mar 2022
Мария Лазуренко

Делала керамическую реставрацию в стоматологии Smile - осталась под очень приятным впечатлением - вежливый персонал и врачи, все профессионально, чисто. Особенная благодарность Рудскому Антону Сергеевичу, у которого проходила лечение. Профессионал с большой буквы. Счастлива, что в родном городе есть такие специалисты)

25 Jan 2022
Юля Гапонова

Это был наш первый визит в Смайл, но не первый поход к детскому стоматологу. Хочу поблагодарить за комплексный подход к профилактике кариеса у маленьких детей. Благодаря доброжелательности, терпению и уверенности врача и ассистента все получилось - и зубки почистить, и профторировать. И если вначале маленький пациент был насторожен, и, возможно, боялся, то в конце приема уже хохотал - значит адаптация прошла успешно! Обязательно вернемся за следующей профилактикой!

17 Jan 2022
Инна Ремез

Прочитала очень много хороших отзывов об этой клинике и решила тоже обратиться сюда. У ребёнка в 2.9 года образовалась большая дыра в одном зубе и небольшой кариес на другом. До этого была на консультации у врача другой хвалёной детской стоматологии, где мне сказали, что нужно под наркозом лечить зуб и ставить коронку, при этом, внимание- не сдавать никаких анализов перед анестезий!!! В этот же день я обратилась в клинику Смайл, где к ребёнку сразу нашли подход, сделалии снимок и, о чудо - почистили и запломбировали один зуб!!! Ребёнок открывал ротик даже тогда, когда его об этом не просили. Через неделю пришли и вылечили другой очень запущенный зубик и тоже без проблем. Я благодарна врачу за внимание и профессионализм. Весь персонал клиники очень вежлив. На второй день прозванивают и спрашивают, как чувствует себя ребёнок. И как бонус, в конце лечения ребёнок получает полезную сладкую конфету (оказывается и такое бывает). Однозначно буду советовать стоматологию Смайл!

20 Dec 2021
Євген

Добротна стоматологічна клініка, можна сміливо рекомендувати. Весь персонал ввічливий, лікарі знають свою справу. Особисто мені, все сподобалося.

18 Dec 2021
Аркадій Іванович Кононенко

Різко розболівся зуб мудрості, біль пекельний був, думав німесил мене врятує але ні і довелося екстрено його вирвати. Випадок у мене був складний, тож порадили робити все під седацією. Навіть і не знаю, як би все витерпів, якби не професійний підхід лікарів цієї стоматології. Золоті руки!

16 Dec 2021
Маріша

Я в захваті! Давно хотіла зробити комплексне чищення, ледве дійшли руки. Мені зробили чистку та видалили зубний камінь, все пройшло безболісно та результативно. Лікар привітний, ввічливий та профі на 100%, дала рекомендації щодо профілактики в домашніх умовах.

08 Dec 2021
Леонід Андрійович

З віком втратив практично усі зуби. Носили знімні протези вони завжди випадали, крем корега широко рекламований їх не тримав зовсім. Встановили мені поки що чотири імплантати на нижню щелепу і відразу поставили тимчасову конструкцію. Рекомендую клініку Смайл, зробили все якісно, дякую!

07 Dec 2021
Олена Петрівна

Онучці 4,5 роки розболівся молочний зуб, треба було терміново йти до лікаря і заразом зняли наліт із зубів. Дуже переживала за неї, вона боялася йти лікувати зубки. Пам'ятаю свою першу зустріч із стоматологом – це було жахливо, досі із жахом згадую звук радянської бормашини. Зараз звичайно технології дуже змінилися, а ще я зрозуміла, що головне знайти “свою” клініку та лікаря. Я дуже рада, що звернулася до клініки Смайл, підхід лікаря до онуки взагалі на висоті, показала і розповіла їй все, вона навіть і не плакала. Велике дякую. рекомендую всім!

02 Dec 2021
Ілля

Вирішив встановити брекети, поки поставили тільки на верхню щелепу. Клініку смайл мені порадили знайомі, залишився задоволеним від обслуговування, тепер чекаю на результат лікування. Дякую, рекомендую!

23 Nov 2021
Artem

Величезна подяка всьому колективу. Весь персонал на найвищому рівні. Для людей, які бояться стоматологів - найкласніший варіант. Окреме спасибі анестезіологу Наталі В'ячеславівні! (Маріуполь)

18 Nov 2021
Tiniko

Зробила відбілювання – дуже задоволена результатом! Зуби стали білішими на кілька тонів, причому я спочатку переживала, що вони стануть надто білими, але ні, все виглядає дуже натурально. Процедура пройшла досить швидко, ніяких неприємних відчуттів та дискомфорту у процесі не відчула.

16 Nov 2021
Валентина

Хотіла б подякувати стоматології СМАЙЛ за встановлені імпланти. Багато нервів було від самої думки, що доведеться ставити зуби і що вони можуть не прижитися, хоча напрочуд все пройшло чудово. За порадою лікаря зупинилася на корейських імплантатах МЕГАДЖЕН, як пояснив лікар, вони добре приживаються навіть у разі м'якої кістки. Все відбувалося в кілька етапів, спочатку діагностика, потім виготовлення чогось там і саме встановлення імплантів із тимчасовими коронками, щоб одразу можна було жувати. Нині вже на етапі встановлення постійних коронок. Сподобалося те, що виявили гнучкість у фінансовому питанні, оскільки процедура дуже дорога, особливо за необхідності поставити одразу 3 імпланти. Також великим плюсом є наявність седації для таких, хто боїться як я і те, що клініка йде на зустріч у проханнях пацієнта. З мінусів самої процедури - відсутність можливості все зробити за 1-2 відвідини. Той, хто зібрався ставити імпланти, повинен мати терпіння. Я вже починаю повертатись до нормального життя. Приємно знати, що у моєму місті є по-справжньому європейська стоматологія.

08 Nov 2021
Аліса

Я довго наважувалася ставити брекети, переживала, що всі помітять, вік не той, боляче й незручно. У Смайлі мене переконали, що здоров'ям займатися ніколи не пізно і чесно дали зрозуміти шлях до ідеальної посмішки буде не простий. Зараз, коли через 1,5 роки лікування дискомфорт і незручності позаду ... хочу сказати - результат того коштував! Я нарешті почала широко посміхатися, зуби рівні, красиві. Рекомендую всім клініку Смайл, класна Клініка!! А доктора Ейхгорна АА особливо! - професіонал своєї справи

02 Nov 2021
Олена Володимирівна

Зверталася до клініки вперше, давно хотіла наростити зуб спереду, негарно відколовся шматочок. Хочу сказати велике спасибі достору за уважність та якісно виконану роботу. Я була дуже вибіркова при виборі стоматолога, оскільки мова про один з передніх зубів, звертала увагу на матеріали, умови надання послуг, гарантії, тому зупинилася на клініці Smile і не пошкодувала. Колір підібрали ідеально, не відрізнити, виглядає як рідний. Поки недоліків не помітила, через тиждень все також чудово. Обов'язково звертатимусь ще і рекомендуватиму!

29 Oct 2021
Ірина Б.

У цій клініці працює надзвичайно кваліфікований дитячий стоматолог. Потрібно було лікування молочного зуба і лікар впорався на ура) Дочка задоволена, я задоволена. Рекомендую клініку Smile!

Ви вже є пацієнтом стоматології SMILE?
Залишіть свій відгук прямо зараз
Залишити відгук
Залишились питання?
Заповніть форму і ми самі Вам передзвонимо!