Акції та знижки Подарункові сертифікати
Замовити дзвінок
Відгуки пацієнтів
07 Feb 2024
Oксана

Сказати, що задоволена, то нічого не сказати. Все спрямовано на пацієнта, почуте. Питання вирішуються швидко. Дякую адміністраторам, які завжди ввічливі,асистентам та, звичайно, лікарю, Савран Антону Олексійовичу, професіоналу своєї справи!

06 Feb 2024
Вікторія

Доброго дня! Я безумно вдячна всім фахівцям клініці Смайл. Так как я дуже тяжкий випадок, до цього лікувалась тільки в державних клініках, дуже боялася йти і лікувати зуб, хоча мені вже треба було. І тут я знайшла Смайл і зрозуміла, що це мій порятунок. Як тільки я прийшла на консультацію, закохалася у ставлення до мене. Для мене було важливо що б не смерділо стоматологією та зубами. У смайлі такого немає, пахне свіжим ароматом. Усе зробили дуже обережно, і виглядає просто вау! Індивідуальний підхід до кожного. Я дуже рекомендую Смайл, ви ніколи не пошкодуєте ♥

01 Feb 2024
Катерина

Дуже задоволена візитом до клініки! Щиро дякую адміністрації за ввічливість, а лікареві Саврану Антонові Олексійовичу та його асистенту за чуйність і майстерність. Рекомендую стоматологію всім ❤

15 Dec 2023
Лариса

Високий рівень лукування . Найклієнторієнтований підхід . Ціни середні. А якість послуг- позаконкуренцією в місті. Дуже задоволена. Швидко вирішили складну ситуацію з зубом

15 Dec 2023
Ірина

Клініка Смайл завжди на висоті! Я відвідувала обидва відділення і залишилась задоволена. Кваліфікація лікарів, ввічливість адміністраторів, комфорт - все організовано, щоб задовольнити потреби клієнтів! Дуже вдячна вам і бажаю процвітання!

15 Dec 2023
Станіслава

Доброго дня!Безмежно вдячна фахівцям клініки! Раджу всім клініку! Людяність та майстерність лікарів на висоті! Все чудово: індивідуальний підхід, розуміння, турбота і висока професійність Лікарів! Просто вдача та щастя для мене було знайти Смайл ще в тому 2022 році , оскільки я взагалі "тяжкий випадок" як пацієнт я як дитина. Лікування під селацією - це единий варіант і тут я його знайшла! Дуже рада що лікуєте мене Лікувалася у 2023 в листопаді та грудні. Кожен раз задоволена залишалася і ще планую продовжити лікування! Юлія Миколаївна , Сергій Олександрович, Олеся Володимирімка, Наталя та всі-всі , хто зі мною працювали - Низкий уклін і вдячність !

14 Dec 2023
Марія

Дуже вдячна лікарю Юлії Миколаївні, за компетентність, якісне лікування, доброчесний підхід. В клініці супер чисто, приємно знаходитись, впевнена в стерильності інструментів та якості роботи

05 Dec 2023
Вадим

Все быстро и качественно! Абсолютно не больно. Перестал бояться стоматологов благодаря вашему профессионализму, Антон Сергеевич лучший! Спасибо вам

24 Nov 2023
Анастасія

Хочу написать отзыв, лечили дочке зубик первый раз. Все прошло отлично, ребенок остался только с положительными эмоциями и рады родители. Отличный подход к детям. Ребенку 3 года. Огромное спасибо вам за вашу работу.

24 Nov 2023
Валентина

Дуже хороша клініка, привітний персонал, висококваліфіковані лікарі які чудово виконують свою роботу, швидко і якісно прибрали проблеми і надали консультацію)

24 Nov 2023
Ярослав

Довго шукав, порівнював, вирішив довірити відгукам спробувати Smaile, для початку чистка ультразвуком та піскоструєм, дуже задоволений і результатом і лікарем, ( це не перший ультразвук тому є з чим порівнювати) після чистки стали більш явні мої клиновидні проблемки, і вже на наступному прийомі частина поборена, і я з радістю чекаю наступний візит. Стосовно цін : дороже звісно чим в державній, але якість того вартує! Рекомендую, звертайтесь не відкладайте

23 Nov 2023
Дата

Все сподобалось, на високому рівні! Дуже дякую, рекомендую!

17 Nov 2023
Анна

Были первый раз,с ребенком,была седация, ребенок спал во время большого масштаба роботы,вышла с клиники с улыбкой на лице,не боли,не страха,для ребенка это немаловажно. Это очень хорошо.Все аккуратно,чисто, очень приятные все. Врач анестезиолог Маринченко Наталья, очень внимательная, благодарна ей отдельно.Объяснили все предельно понятно,как мама переживала по своему,но я и представить не могла на сколько все легко и идеально пройдет. Одним словом работают специалисты,знают свою работу и ценят. Рекомендую всем, не бойтесь довериться. Теперь только здесь будем наблюдаться,но уже всей семьёй это 100%.

14 Nov 2023
Олена

Спасибо за роботу Наконец-то я нашла своего стоматолога. Очень акуратный и внимательный доктор. Спасибо вам большое!!! Теперь, только к вам!!!

08 Nov 2023
Елена

Долго выбирала клинику и очень боялась ошибиться. Очень рада, что остановила свой выбор на "Смайл" - стоматологии. Специалисты высокой квалификации полностью избавили меня от страха и стресса при посещении стоматолога, преследовавших меня всю жизнь.При каждом посещении этой клиники, складывается впечатление, что ждут и хотят помочь именно тебе. Компетентные и доброжелательные администраторы Евгения и Ирина никого не оставят без внимания и поддержки. Безмерно благодарна всем стоматологам , которые любят людей, своё дело и выполняют его с большим профессионализмом! Это Головко Сергей Андреевич, Савран Антон Алексеевич, Доля Юлия Николаевна, Лебедева Марина Сергеевна, Стрипа Василий Павлович, Омельян Юрий Олегович. Огромное спасибо всем ассистентам врачей, которые успокаивали и поддерживали.Девушки, вы просто феи! Располагающая и доброжелательная атмосфера клиники плюс высокий профессионализм всего персонала просто не оставят вам выбора. Если вы ещё в поиске, приходите в "Смайл". Не пожалеете.

Ви вже є пацієнтом стоматології SMILE?
Залишіть свій відгук прямо зараз
Залишити відгук
Залишились питання?
Заповніть форму і ми самі Вам передзвонимо!